Meer informatie
Custom made
Jou wens in onze opdracht.
15 jaar garantie
We gebruiken de hoogste kwaliteit materialen.
Eigen productie
100% Nederlands fabrikaat zonder tussenhandelaren.
Wereldwijde levering

Vloerverwarming onder hout

Stel, je hebt een mooie jaren ’30 woning. Klassieke visgraten (houten) vloer op de grond, mooie paneeldeuren, glas in lood: het totale plaatje dat de jaren ’30 woning zo populair maakt. Alleen: het huis moet gerenoveerd worden. Dubbel glas op de bovenverdieping, nieuwe radiatoren en je overweegt een vloerverwarming, omdat je hebt gemerkt dat daarmee de benedenverdieping waarschijnlijk beter wordt verwarmd. Alleen: kan je dan die klassieke houten vloer weer terugleggen? En wat moet je daarvoor doen?

Vraag een expert voor het leggen van een houten vloer op vloerverwarming

Het antwoord is ja. Bij een vloerverwarming is een houten vloer zeker mogelijk, ook bij bewerkte houten vloeren. Het is alleen noodzakelijk dat je een expert vraagt om de vloer te leggen, want anders zal het resultaat waarschijnlijk suboptimaal zijn. Er zijn redelijk wat voorwaarden aan een houten vloer en vloerverwarming. Een van die voorwaarden is voldoende dekking tussen buizen en vloerdelen, een andere voorwaarde is dat er sprake is van een bepaalde temperatuur van de buizen en de ruimte op het moment dat de vloer wordt gelegd. Bij Dutzfloors leggen we regelmatig dergelijke houten vloeren. We geven je dus graag advies over de mogelijkheden. Bel voor een afspraak en wij komen bij je langs voor een inschatting op maat!

Referenties

Referentie Fam. vd Weg uit Eernewoude

referenties dutzfloors

Wij zijn erg blij met onze nieuw houten vloer van Dutzfloors. De vloer ligt er prachtig in. Jullie hebben ons goed geholpen en jullie service is geweldig…

Bekijk onze referenties >>