Meer informatie
Custom made
Jou wens in onze opdracht.
15 jaar garantie
We gebruiken de hoogste kwaliteit materialen.
Eigen productie
100% Nederlands fabrikaat zonder tussenhandelaren.
Wereldwijde levering

Vloer kopen Assen

Een nieuwe vloer kopen in Assen is natuurlijk erg leuk, maar het kan ook nog best lastig zijn. Soms heb je al een idee van wat je wilt, maar bij het zien van het enorme assortiment ga je toch weer een beetje twijfelen. Het kost dan ook wel wat tijd om een nieuwe vloer te kopen in Assen, zeker omdat je een goede keuze wilt maken. Het gaat immers om de basis van je woning en deze moet gewoon altijd goed bij je passen. Natuurlijk kan je bij ons altijd terecht om een mooie en duurzame vloer te kopen nabij Assen.

Altijd een passende vloer kopen in Assen

Wil je een lichte vloer kopen in Assen, zoals bijvoorbeeld een vloer van wit hout? Of ga je juist voor een mooie vloer in een donkere tint? Je kunt bij ons voor allebei terecht, en alles wat daar nog tussen zit. Wij bieden je een ruim assortiment aan vloeren in diverse kleuren en bewerkingen, waardoor je bij ons altijd een passende vloer kunt kopen in Assen. Het is namelijk zo dat wij je ook maatwerk kunnen bieden als je binnen ons assortiment nét niet die ene vloer kan vinden die jij zoekt. Je kunt dan een custom made vloer kopen nabij Assen. Onze showroom is te vinden in de plaats Heerenveen.

Eiken houten vloer € 46,95 per m² incl BTW

Eigenschappen grijze eiken vloer

  • Oud Grijze vloer
  • 15 jaar fabriek garantie
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Lengte: +/- 2000mm-2400mm, 10% kortere delen
  • Europees Eiken
  • 2 a 3 weken levertijd
  • Artikelnummer: H67

Productomschrijving prachtige eiken houten vloer

Deze prachtige grijze eiken houten vloer zorgt voor warmte in huis. Deze eiken vloer is kern gerookt en geschaafd, door deze bewerkingen wordt de vloer donkerder, de nerftekening wordt duidelijker en er ontstaan meer kleur verschillen tussen de planken. Het kern roken zorgt ervoor dat iedere plank een eigenzinnig karakter krijgt. Iedere plank is hierdoor uniek. Kom gerust langs in onze showroom in Heerenveen om deze oud grijze houten vloer te bekijken. 

Mogelijkheden
Deze grijze eiken vloer is ook verkrijgbaar in diverse sorteringen. Deze grijze vloer is verkrijgbaar in de breedte: 18,20,22 en 26cm. Wij maken alle vloeren Custom Made.

Online berekenen

Je kunt bij ons online berekenen hoeveel je nodig hebt als je een nieuwe vloer wilt kopen in Assen. Hiervoor gebruik je de rekenmodule, welke je op onze website vindt. Hierbij staat tevens een button om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Wij maken deze voor je op basis van de berekening die je zelf hebt gemaakt met de rekenmodule. Je ontvangt de vrijblijvende offerte binnen een werkdag in je mailbox.

Informatie aanvragen