Meer informatie
Custom made
Jou wens in onze opdracht.
15 jaar garantie
We gebruiken de hoogste kwaliteit materialen.
Eigen productie
100% Nederlands fabrikaat zonder tussenhandelaren.
Wereldwijde levering

Wij leveren een eerlijke parketvloer in Assen. Dit wil zeggen dat de vloer volledig gemaakt is van eerlijk hout. Wij vinden het belangrijk om ons steentje bij te dragen aan de zorg voor een goed milieu. Duurzaamheid is belangrijk en daarom kopen wij het hout voor de parketvloer in Assen zorgvuldig in. Hierdoor ben je altijd zeker dat je bij ons een bewuste keuze maakt. Je kunt je nieuwe parketvloer voor in Assen kiezen vanuit een breed en veelzijdig assortiment met veel soorten, stijlen, kleuren, formaten en uitvoeringen.

Diverse mogelijkheden voor de parketvloer in Assen

Als je interesse hebt in een nieuwe parketvloer in Assen, voor in je woning of wellicht je werkruimte, dan kun je goed bij ons terecht. Wij bieden je diverse mogelijkheden voor je nieuwe parketvloer in Assen. Zo kunnen wij het hout voor de vloeren op verschillende manieren bewerken, bijvoorbeeld door middel van borstelen, walsen, roken, branden, trommelen, bezagen of antiek beitsen en schuren. Iedere bewerking zorgt voor een heel andere sfeer en uitstraling van de vloer. Wij gebruiken kleurolie om de vloeren een unieke kleur te geven. Zo heb je bij ons altijd een ruime keuze voor je nieuwe parketvloer in Assen.

Kom een vloer uitkiezen

Als jij een parketvloer in Assen wilt, dan kan je natuurlijk altijd online bij ons terecht. Je kunt je op onze website laten informeren en inspireren. Daarnaast staan wij graag voor je klaar in onze showroom in Heerenveen, waar je de vloeren zelf kunt bekijken aan de hand van stalen, ofwel monsterborden. Natuurlijk kunnen wij je hier ook informeren over de mogelijkheden en adviseren bij het maken van je keuze. 

Referenties

Referentie Fam. Looijveld uit Bussum

referenties dutzfloors

De vloer is gelegd in september 2014. Deze vloer ligt er super in. Wij zijn tevreden met onze mooie visgraat duoplank. De visgraat duoplank is vakkundig gelegd door de parketteer…

Bekijk onze referenties >>