Meer informatie
Custom made
Jou wens in onze opdracht.
15 jaar garantie
We gebruiken de hoogste kwaliteit materialen.
Eigen productie
100% Nederlands fabrikaat zonder tussenhandelaren.
Wereldwijde levering

Houten vloeren

Bij een houten vloer denken de meeste mensen aan een klassieke parketvloer of eventueel aan een visgraatvloer. Natuurlijk vind je dit type vloeren in het assortiment van Dutzfloors. Maar we hebben meer. Ons totale assortiment aan houten vloeren is opgebouwd uit verschillende soorten vloeren en bieden ook diverse bewerking mogelijkheden. Zo hebben we de duoplank. Een populair type vloer, omdat onder de harde en massieve toplaag op de plank een multiplex berken deel is aangebracht. Dit voorkomt dat de vloer gaat werken, maar je hebt nog steeds de mooie toplaag. Natuurlijk hebben we ook massief parket en hebben we de beschikking over hoogkant parket en Venoplex.

Kom onze houten vloeren bekijken voor een sfeerimpressie!

Onze showroom bevat het allemaal. Wij hebben in onze showroom de mooiste vloeren tot onze beschikking en het aanbod van vloeren is groot. In Beetsterzwaag kun je een beeld krijgen van de opties die er zijn, maar wij kunnen natuurlijk ook bij je langs komen om daar ter plaatse advies te geven over welke houten vloer mooi tot zijn recht zou komen in jouw woon- werk of slaapkamer. En wanneer je vloerverwarming hebt kunnen we je adviseren over de houten vloeren waar vloerverwarming onder kan liggen en welke maatregelen er genomen moeten worden.

We kunnen je tevens toelichting geven over de verschillende bewerkingen die je kunt uitvoeren. Als je bijvoorbeeld je vloer wilt roken, kunnen wij precies laten zien wat er dan gebeurt. Kom dus snel langs of maak een afspraak!

Wit gelakte eiken vloer € 64,95 per m² incl BTW

Eigenschappen wit gelakte vloer

  • 15 jaar fabrieksgarantie
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Toplaag: 3mm
  • Dikte: 9mm (9+3)
  • Lengte: +/-  2000mm-2400mm, 10% kortere delen
  • Europees Eiken
  • 2 a 4 weken levertijd
  • Artikelnummer: D29

Productomschrijving wit gelakte eiken vloer

Deze prachtige moderne witte vloer is gelakt. Deze vloer is van de hoogste kwaliteit Europees eiken en kan perfect in combinatie met vloerverwarming. Deze wit gelakte eiken houten vloer is 18cm breed en 12mm dik (9+3). Ook verkrijgbaar in andere breedtes en diktes. Kom gerust eens naar onze showroom in Heerenveen, slechts 45 minuten vanaf Assen. 

Informatie aanvragen