Meer informatie
Custom made
Jou wens in onze opdracht.
15 jaar garantie
We gebruiken de hoogste kwaliteit materialen.
Eigen productie
100% Nederlands fabrikaat zonder tussenhandelaren.
Wereldwijde levering

Houten vloeren

Bij een houten vloer denken de meeste mensen aan een klassieke parketvloer of eventueel aan een visgraatvloer. Natuurlijk vind je dit type vloeren in het assortiment van Dutzfloors. Maar we hebben meer. Ons totale assortiment aan houten vloeren is opgebouwd uit verschillende soorten vloeren en bieden ook diverse bewerking mogelijkheden. Zo hebben we de duoplank. Een populair type vloer, omdat onder de harde en massieve toplaag op de plank een multiplex berken deel is aangebracht. Dit voorkomt dat de vloer gaat werken, maar je hebt nog steeds de mooie toplaag. Natuurlijk hebben we ook massief parket en hebben we de beschikking over hoogkant parket en Venoplex.

Kom onze houten vloeren bekijken voor een sfeerimpressie!

Onze showroom bevat het allemaal. Wij hebben in onze showroom de mooiste vloeren tot onze beschikking en het aanbod van vloeren is groot. In Beetsterzwaag kun je een beeld krijgen van de opties die er zijn, maar wij kunnen natuurlijk ook bij je langs komen om daar ter plaatse advies te geven over welke houten vloer mooi tot zijn recht zou komen in jouw woon- werk of slaapkamer. En wanneer je vloerverwarming hebt kunnen we je adviseren over de houten vloeren waar vloerverwarming onder kan liggen en welke maatregelen er genomen moeten worden.

We kunnen je tevens toelichting geven over de verschillende bewerkingen die je kunt uitvoeren. Als je bijvoorbeeld je vloer wilt roken, kunnen wij precies laten zien wat er dan gebeurt. Kom dus snel langs of maak een afspraak!

Krijt witte houten vloer € 38,95 per m² incl BTW

Eigenschappen witte vloer

  • Krijt witte houten vloer
  • Dikte: 12mm (9+3)
  • Toplaag: 3mm
  • Breedte: 18cm
  • Lengte:+/- 2000mm- 2400mm, 10% kortere delen
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Levertijd: 2 a 3 weken
  • Artikelnummer: H63

Prachtige duurzame witte houten vloer

Duurzame krijt witte houten vloer die warmte en gezelligheid geeft aan je woonomgeving. Doordat deze vloer is geschaafd is de nerftekening van het hout goed zichtbaar. De witte kleur olie trekt hierdoor meer in de nerstructuur. Dit zorgt voor een levendig effect. Deze krijt witte vloer is praktisch in onderhoud en vriendelijk in gebruik. De krijt witte houten vloer kan perfect in combinatie met vloerverwarming. Doordat de toplaag uit massief eiken bestaat en de onderlaag uit 7 lagen watervaste berkenmultiplex. Kom gerust eens langs in onze showroom om deze vloer te komen bekijken.

Informatie aanvragen