Meer informatie
Custom made
Jou wens in onze opdracht.
15 jaar garantie
We gebruiken de hoogste kwaliteit materialen.
Eigen productie
100% Nederlands fabrikaat zonder tussenhandelaren.
Wereldwijde levering

Houten vloeren Vries

Voor hoge kwaliteit houten vloeren in Vries staan wij voor je klaar. Wij maken al onze houten vloeren in onze eigen werkplaats, volledig in eigen beheer. Hierdoor zijn wij ook altijd zelf verantwoordelijk voor het leggen van een hoge kwaliteit in de houten vloeren voor in Vries, en wij gaan voor de beste kwaliteit. Daarnaast kunnen wij de prijzen natuurlijk ook aantrekkelijk en scherp houden, omdat wij geen andere partijen hoeven te betalen voor werkzaamheden. Dit zorgt ervoor dat jij altijd tegen een goede prijs-kwaliteitverhouding kunt genieten van nieuwe houten vloeren in Vries.

De werking van de houten vloeren in Vries

Hout staat erom bekend dat het werkt, ofwel uitzet en krimpt, bij verschillen in temperatuur en luchtvochtigheid. Tijdens het produceren van de houten vloeren voor in Vries stemmen wij het hout al volledig af op het Nederlandse klimaat, dat toch over het algemeen erg wisselvallig is. Hierdoor kunnen wij de werking van de houten vloeren in Vries goed tegengaan, waardoor je er geen problemen van zult ondervinden. Wij voorzien onze vloeren van een beschermende laag waar je een goede garantie op krijgt, namelijk 15 jaar. Je kunt dan ook altijd optimaal rekenen op de goede eigenschappen en kwaliteit van je houten vloeren in Vries.

Advies bij je keuze

Het kan lastig zijn om een keuze voor houten vloeren in Vries te maken. Het assortiment biedt zoveel mogelijkheden dat je al snel gaat twijfelen. Natuurlijk kunnen wij je altijd adviseren bij het maken van je keuze. We nodigen je uit om eens een bezoek te brengen aan onze showroom in Heerenveen, waar je al onze houten vloeren zelf kunt bekijken aan de hand van monsterborden.

Referenties

Referentie Fam. Looijveld uit Bussum

referenties dutzfloors

De vloer is gelegd in september 2014. Deze vloer ligt er super in. Wij zijn tevreden met onze mooie visgraat duoplank. De visgraat duoplank is vakkundig gelegd door de parketteer…

Bekijk onze referenties >>