Meer informatie
Custom made
Jou wens in onze opdracht.
15 jaar garantie
We gebruiken de hoogste kwaliteit materialen.
Eigen productie
100% Nederlands fabrikaat zonder tussenhandelaren.
Wereldwijde levering

Wij leveren de houten vloeren in Rolde die jij wilt. Wij kunnen je namelijk garanderen dat wij de vloeren hebben die jij zoekt, ongeacht de kleur of stijl die jij verlangt. Op de eerste plaats hebben we namelijk een ruim assortiment met prachtige houten vloeren die in Rolde geleverd kunnen worden, maar daarnaast hebben wij ons ook gespecialiseerd in het vervaardigen van custom made houten vloeren voor in Rolde. Bij het vervaardigen van deze vloeren gaan wij volledig uit van jouw voorkeuren, eisen, wensen en behoeften, zodat wij zeker zijn dat we jou de vloeren van hout bieden die jij wilt zien in je woning.

Het productieproces voor de houten vloeren in Rolde

Het productieproces van al onze vloeren vindt plaats in onze eigen werkplaats. Wij kopen eerlijk en hoogwaardig hout in voor de houten vloeren die in Rolde worden geleverd. Wij bewerken de vloer op een manier die bij jou past en voorzien deze van de juiste kleur door kleurolie te gebruiken. Omdat wij het hele proces uitvoeren in onze eigen werkplaats kunnen wij garant staan voor de hoogwaardige kwaliteit van onze houten vloeren in Rolde, terwijl je toch ook altijd een aangename prijs betaalt. Je geniet bij ons dan ook altijd van een gunstige prijs-kwaliteitverhouding voor je nieuwe vloeren.

Zelf leggen of laten leggen?

Wij bieden je de keuze; de vloeren houten vloeren in Rolde zelf leggen of laten leggen. Je kunt gebruik maken van de dienstverlening van onze ervaren parketteurs tegen een voordelige prijs, maar je kunt de vloeren ook prima zelf leggen. De vloerdelen zijn voorzien van een uitstekende mes- en groefverbinding om het leggen te vergemakkelijken.

Referenties

Referentie Fam. Looijveld uit Bussum

referenties dutzfloors

De vloer is gelegd in september 2014. Deze vloer ligt er super in. Wij zijn tevreden met onze mooie visgraat duoplank. De visgraat duoplank is vakkundig gelegd door de parketteer…

Bekijk onze referenties >>