Meer informatie
Custom made
Jou wens in onze opdracht.
15 jaar garantie
We gebruiken de hoogste kwaliteit materialen.
Eigen productie
100% Nederlands fabrikaat zonder tussenhandelaren.
Wereldwijde levering

Houten vloeren Gieten

De mooiste houten vloeren in Gieten worden gelegd door onze parketteurs, of door jou zelf, als je de vloeren bij ons hebt aangekocht. Wij kunnen je prachtige houten vloeren in Gieten leveren, welke je zelf heel goed op een mooie wijze kunt leggen. Natuurlijk doen onze parketteurs dit ook graag voor je tegen een voordelig tarief. Het resultaat moet natuurlijk hetzelfde zijn; prachtige houten vloeren in Gieten, waar je vele jaren lang plezier van hebt. Daar staan wij dan ook garant voor.

Jarenlang genieten van je houten vloeren in Gieten

Wij garanderen je dat je absoluut jaren lang van de houten vloeren in Gieten kunt genieten als je deze bij ons aanschaft. Wij staan garant voor de hoogwaardige kwaliteit van het hout, de bewerking en de afwerking. Zo voorzien wij alle houten vloeren die in Gieten worden geleverd van een olielaag die een sterke deklaag vormt. Deze is zo krachtig dat wij je er vijftien jaar garantie op durven te geven, volledig zorgeloos. Je kunt zelf natuurlijk ook nog het nodige doen in de toekomst om de vloeren mooi te houden. Natuurlijk kunnen wij je alles vertellen over het voeren van passend onderhoud aan de houten vloeren in Gieten, zodat jij er makkelijk voor zorgt dat je echt lang van je nieuwe vloeren geniet.

Grijze houten vloer € 50,50 per m² incl BTW

Eigenschappen houten vloer

  • Licht grijze houten vloer
  • 15 jaar fabriek garantie
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Lengte: +/- 2400mm, 10% kortere delen
  • Europees Eiken
  • 2 a 3 weken levertijd
  • Artikelnummer: V025

Geborstelde grijze houten vloer

Deze moderne landelijke grijze houten vloer is geborsteld. Door het borstelen wordt de nerfstructuur van het hout duidelijk zichtbaar. Hierdoor trekt de olie meer in de planken. Dit zorgt voor een uniek effect. Deze grijze houten vloer heeft een toplaag van massief eiken en de onderlaag bestaat uit 7 lagen watervaste berkenmultiplex. Hierdoor is de werking geminimaliseerd en kan deze vloer perfect in combinatie met vloerverwarming. 

Bezoeken van onze showroom:
Onze showroom is gevestigd in Heerenveen, slechts 45 minuten vanaf Assen. Wij zijn iedere vrijdag en zaterdag geopend. De overige dagen zijn wij geopend op afpsraak. 

 

Vloerverwarming

Heb je vloerverwarming liggen en wil je houten vloeren in Gieten laten realiseren? Dit kan uitstekend met elkaar worden gecombineerd. Je hoeft dus zeker geen afscheid van je vloerverwarming te nemen om te kunnen gaan genieten van houten vloeren in je woning. Natuurlijk kunnen wij je hier meer over vertellen, bijvoorbeeld tijdens een bezoek aan onze showroom in Heerenveen.

Informatie aanvragen