Meer informatie
Custom made
Jou wens in onze opdracht.
15 jaar garantie
We gebruiken de hoogste kwaliteit materialen.
Eigen productie
100% Nederlands fabrikaat zonder tussenhandelaren.
Wereldwijde levering

Wij zijn de juiste partner als jij houten vloeren in Drenthe wilt hebben. Als je nieuwe houten vloeren in Drenthe wilt laten leveren, dan wil je natuurlijk vloeren die perfect bij jou en je interieur passen. Wij bieden je een ruime collectie houten vloeren, die wij zelf hebben bewerkt en hebben gekleurd met kleurolie. Doordat wij alles in eigen beheer uitvoeren kunnen wij niet alleen garant staan voor een hoge kwaliteit en een scherpe prijs, maar ook voor veelzijdige mogelijkheden op het gebied van houten vloeren in Drenthe.

Naturel houten vloer € 38.95 per m² incl BTW

Eigenschappen naturel vloer

  • Naturel houten vloer
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Europees eiken
  • 15 jaar garantie
  • Lengte van de planken: +/-2000mm-2400mm, 10% kortere delen
  • 2 a 3 weken levertijd.
  • Artikelnummer: 5428

Rustieke naturel houten vloer

Prachtige rustieke naturel houten vloer die warmte en gezelligheid geeft aan je woonomgeving. In een rustieke vloer mogen alle formaten noesten zitten. Dit zorgt voor een levendig karakater. Deze vloer is ook geschaafd hierdoor is de nerftekening van het hout duidelijk zichtbaar. De combinatie tussen geschaafd en rustiek zorgt voor een mooi effect. De werking van deze vloer is geminimaliseerd en kan perfect in combinatie met vloerverwarming. 

Wij maken alle houten vloeren speciaal op maat
Deze naturel houten vloer is ook verkrijgbaar in andere sorteringen. Mocht je dus minder noesten in je vloer willen dan is dit ook mogelijk. Deze naturel vloer is ook verkrijgbaar in de breedte: 20,22 en 26cm. Wij maken alle vloeren Custom Made. Wij geven graag advies over welke houten vloer het beste past bij je woning in Assen. 

De bewerking van de houten vloeren in Drenthe

Wij voeren ook alle houtbewerkingen zelf uit voor de houten vloeren in Drenthe. Iedere soort houten vloer heeft een specifieke uitstraling, zoals bijvoorbeeld antiek, verouderd of modern. Deze look wordt verkregen door de houten vloeren voor in Drenthe te onderwerpen aan een bepaalde houtbewerkingstechniek. Wij kunnen de houten vloeren voor in Drenthe op meerdere manieren bewerken, zoals onder meer borstelen, walsen, branden, bezagen, roken en trommelen. Antiek beitsen en schuren behoort ook tot onze brede bewerkingsmogelijkheden.

Maatwerk vloeren

Doordat wij onze vloeren zelf maken, zelf bewerken en zelf kleuren zijn wij altijd in staat om je brede mogelijkheden te bieden voor je nieuwe houten vloeren in Drenthe. Heb jij heel specifieke wensen voor je nieuwe houten vloeren? Dan luisteren wij hier graag naar en kunnen wij je informeren over de mogelijkheid tot het leveren van maatwerk, tegen een eveneens scherpe prijs natuurlijk. Wij zijn altijd in staat om onze tarieven scherp te houden, juist omdat wij geen enkel deel van ons productieproces uitbesteden. Natuurlijk kunnen wij vooraf een vrijblijvende offerte voor je opstellen. Deze is, indien gewenst, ook online aan te vragen. 

Informatie aanvragen