Meer informatie
Custom made
Jou wens in onze opdracht.
15 jaar garantie
We gebruiken de hoogste kwaliteit materialen.
Eigen productie
100% Nederlands fabrikaat zonder tussenhandelaren.
Wereldwijde levering

Wij zijn de juiste partner als jij houten vloeren in Drenthe wilt hebben. Als je nieuwe houten vloeren in Drenthe wilt laten leveren, dan wil je natuurlijk vloeren die perfect bij jou en je interieur passen. Wij bieden je een ruime collectie houten vloeren, die wij zelf hebben bewerkt en hebben gekleurd met kleurolie. Doordat wij alles in eigen beheer uitvoeren kunnen wij niet alleen garant staan voor een hoge kwaliteit en een scherpe prijs, maar ook voor veelzijdige mogelijkheden op het gebied van houten vloeren in Drenthe.

De bewerking van de houten vloeren in Drenthe

Wij voeren ook alle houtbewerkingen zelf uit voor de houten vloeren in Drenthe. Iedere soort houten vloer heeft een specifieke uitstraling, zoals bijvoorbeeld antiek, verouderd of modern. Deze look wordt verkregen door de houten vloeren voor in Drenthe te onderwerpen aan een bepaalde houtbewerkingstechniek. Wij kunnen de houten vloeren voor in Drenthe op meerdere manieren bewerken, zoals onder meer borstelen, walsen, branden, bezagen, roken en trommelen. Antiek beitsen en schuren behoort ook tot onze brede bewerkingsmogelijkheden.

Maatwerk vloeren

Doordat wij onze vloeren zelf maken, zelf bewerken en zelf kleuren zijn wij altijd in staat om je brede mogelijkheden te bieden voor je nieuwe houten vloeren in Drenthe. Heb jij heel specifieke wensen voor je nieuwe houten vloeren? Dan luisteren wij hier graag naar en kunnen wij je informeren over de mogelijkheid tot het leveren van maatwerk, tegen een eveneens scherpe prijs natuurlijk. Wij zijn altijd in staat om onze tarieven scherp te houden, juist omdat wij geen enkel deel van ons productieproces uitbesteden. Natuurlijk kunnen wij vooraf een vrijblijvende offerte voor je opstellen. Deze is, indien gewenst, ook online aan te vragen. 

Referenties

Referentie Fam. vd Weg uit Eernewoude

referenties dutzfloors

Wij zijn erg blij met onze nieuw houten vloer van Dutzfloors. De vloer ligt er prachtig in. Jullie hebben ons goed geholpen en jullie service is geweldig…

Bekijk onze referenties >>