Meer informatie
Custom made
Jou wens in onze opdracht.
15 jaar garantie
We gebruiken de hoogste kwaliteit materialen.
Eigen productie
100% Nederlands fabrikaat zonder tussenhandelaren.
Wereldwijde levering

Houten vloer Beilen

Veel mensen willen geen houten vloer in Beilen laten leggen omdat zij geen afscheid willen nemen van hun vloerverwarming. Logisch natuurlijk, want vloerverwarming is behaaglijk en luxe, zeker in de winter. Als je eenmaal hebt genoten van het comfort van vloerverwarming, dan wil je het niet meer kwijt. Dit begrijpen wij volledig. Wat wij niet begrijpen is dat er dan vaak gedacht wordt dat het niet mogelijk is om een houten vloer in Beilen te laten leggen. Dit is namelijk wel heel goed mogelijk! Je kunt dus genieten van de prachtige uitstraling van een mooie houten vloer in Beilen, én genieten van je luxe vloerverwarming.

Een houten vloer in Beilen leggen

Je kunt de houten vloer in Beilen zelf leggen, ook als er vloerverwarming aanwezig is. De vloerdelen zijn in onze werkplaats voorzien van een uitstekende mes- en groefverbinding, waardoor de houten vloer in Beilen heel gemakkelijk kan worden gelegd. Je moet wel een beetje handigheid in de vingers hebben, maar je hoeft zeker geen professional te zijn om de vloer zelf te leggen. Het is natuurlijk wel heel belangrijk dat dit goed gebeurt als er vloerverwarming aanwezig is. Twijfel je aan je eigen kwaliteiten en wil je voor zekerheid gaan? Dan kan je de houten vloer in Beilen laten leggen door onze vakbekwame parketteurs.

Kom langs in onze showroom 

In onze showroom hebben wij vele schitterende houten vloeren, ook voor je woning in Beilen. Wij adviseren je graag in onze showroom zodat je tot de juiste keuze komt. Al onze houten vloeren kunnen perfect in combinatie met vloerverwarming en omdat wij zeker zijn van de kwaliteit geven we maar liefst 15 jaar garantie op het loslaten van de toplaag. 

Referenties

Referentie Fam. Kuijpens uit Zuidlaren

referenties dutzfloors

In augustus 2014 is onze nieuwe houten vloer gelegd. We zijn super enthousiast over het resultaat! Hedwig en Joop Jan hebben echt ontzettend hun best gedaan om ons aan onze droomvloer te helpen…

Bekijk onze referenties >>