Meer informatie
Custom made
Jou wens in onze opdracht.
15 jaar garantie
We gebruiken de hoogste kwaliteit materialen.
Eigen productie
100% Nederlands fabrikaat zonder tussenhandelaren.
Wereldwijde levering

Houten vloeren Assen

Wil jij je woning in Assen laten voorzien van nieuwe vloeren en gaat de voorkeur hierbij uit naar vloeren van hout? Dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres, want wij leveren de mooiste houten vloeren in Assen. Ons assortiment is alles behalve standaard, waardoor je altijd een ruime keuze hebt als je interesse hebt in houten vloeren in Assen. Je heb de keuze uit meerdere kleuren, maar ook uit verschillende bewerkingen. Hierdoor ontstaat er een veelzijdige collectie houten vloeren die in Assen geleverd kunnen worden.

Maatwerk houten vloeren in Assen laten leveren

Ons assortiment is breed, maar het kan altijd zijn dat je hierin net niet de vloer kunt vinden die je zoekt voor jouw woning. Dit is bij ons geen probleem. Wij streven ernaar om altijd de juiste houten vloeren in Assen te leveren, ook wanneer de betreffende vloeren niet terug te vinden zijn in ons assortiment. Dit betekent dat wij in dat geval maatwerk houten vloeren in Assen kunnen leveren. Wij maken deze volledig zelf, waardoor wij optimaal kunnen uitgaan van jouw wensen en eisen voor je nieuwe houten vloeren voor in Assen. Zo bieden wij je altijd een vloer die aan al je verwachtingen voldoet.

Naturel houten vloer € 38.95 per m² incl BTW

Eigenschappen naturel vloer

  • Naturel houten vloer
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Europees eiken
  • 15 jaar garantie
  • Lengte van de planken: +/-2000mm-2400mm, 10% kortere delen
  • 2 a 3 weken levertijd.
  • Artikelnummer: 5428

Rustieke naturel houten vloer

Prachtige rustieke naturel houten vloer die warmte en gezelligheid geeft aan je woonomgeving. In een rustieke vloer mogen alle formaten noesten zitten. Dit zorgt voor een levendig karakater. Deze vloer is ook geschaafd hierdoor is de nerftekening van het hout duidelijk zichtbaar. De combinatie tussen geschaafd en rustiek zorgt voor een mooi effect. De werking van deze vloer is geminimaliseerd en kan perfect in combinatie met vloerverwarming. 

Wij maken alle houten vloeren speciaal op maat
Deze naturel houten vloer is ook verkrijgbaar in andere sorteringen. Mocht je dus minder noesten in je vloer willen dan is dit ook mogelijk. Deze naturel vloer is ook verkrijgbaar in de breedte: 20,22 en 26cm. Wij maken alle vloeren Custom Made. Wij geven graag advies over welke houten vloer het beste past bij je woning in Assen. 

Onze showroom

Onze website biedt je inspiratie voor de houten vloeren die wij in Assen kunnen leveren, maar onze showroom doet dit natuurlijk ook. Je kunt ons altijd een bezoekje brengen wanneer je dat wilt. Kan je niet binnen onze openingstijden? Dan kan je buiten onze openingstijden op afspraak langskomen. Wij zorgen er dan voor dat we aanwezig zijn en ruim de tijd voor je hebben. 

Informatie aanvragen