Meer informatie
Custom made
Jou wens in onze opdracht.
15 jaar garantie
We gebruiken de hoogste kwaliteit materialen.
Eigen productie
100% Nederlands fabrikaat zonder tussenhandelaren.
Wereldwijde levering

Houten vloeren Assen

Wil jij je woning in Assen laten voorzien van nieuwe vloeren en gaat de voorkeur hierbij uit naar vloeren van hout? Dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres, want wij leveren de mooiste houten vloeren in Assen. Ons assortiment is alles behalve standaard, waardoor je altijd een ruime keuze hebt als je interesse hebt in houten vloeren in Assen. Je heb de keuze uit meerdere kleuren, maar ook uit verschillende bewerkingen. Hierdoor ontstaat er een veelzijdige collectie houten vloeren die in Assen geleverd kunnen worden.

Maatwerk houten vloeren in Assen laten leveren

Ons assortiment is breed, maar het kan altijd zijn dat je hierin net niet de vloer kunt vinden die je zoekt voor jouw woning. Dit is bij ons geen probleem. Wij streven ernaar om altijd de juiste houten vloeren in Assen te leveren, ook wanneer de betreffende vloeren niet terug te vinden zijn in ons assortiment. Dit betekent dat wij in dat geval maatwerk houten vloeren in Assen kunnen leveren. Wij maken deze volledig zelf, waardoor wij optimaal kunnen uitgaan van jouw wensen en eisen voor je nieuwe houten vloeren voor in Assen. Zo bieden wij je altijd een vloer die aan al je verwachtingen voldoet.

Grijze houten vloer € 50,50 per m² incl BTW

Eigenschappen houten vloer

  • Licht grijze houten vloer
  • 15 jaar fabriek garantie
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Lengte: +/- 2400mm, 10% kortere delen
  • Europees Eiken
  • 2 a 3 weken levertijd
  • Artikelnummer: V025

Geborstelde grijze houten vloer

Deze moderne landelijke grijze houten vloer is geborsteld. Door het borstelen wordt de nerfstructuur van het hout duidelijk zichtbaar. Hierdoor trekt de olie meer in de planken. Dit zorgt voor een uniek effect. Deze grijze houten vloer heeft een toplaag van massief eiken en de onderlaag bestaat uit 7 lagen watervaste berkenmultiplex. Hierdoor is de werking geminimaliseerd en kan deze vloer perfect in combinatie met vloerverwarming. 

Bezoeken van onze showroom:
Onze showroom is gevestigd in Heerenveen, slechts 45 minuten vanaf Assen. Wij zijn iedere vrijdag en zaterdag geopend. De overige dagen zijn wij geopend op afpsraak. 

 

Onze showroom

Onze website biedt je inspiratie voor de houten vloeren die wij in Assen kunnen leveren, maar onze showroom doet dit natuurlijk ook. Je kunt ons altijd een bezoekje brengen wanneer je dat wilt. Kan je niet binnen onze openingstijden? Dan kan je buiten onze openingstijden op afspraak langskomen. Wij zorgen er dan voor dat we aanwezig zijn en ruim de tijd voor je hebben. 

Informatie aanvragen