Meer informatie
Custom made
Jou wens in onze opdracht.
15 jaar garantie
We gebruiken de hoogste kwaliteit materialen.
Eigen productie
100% Nederlands fabrikaat zonder tussenhandelaren.
Wereldwijde levering

Houten vloeren Assen

Wil jij je woning in Assen laten voorzien van nieuwe vloeren en gaat de voorkeur hierbij uit naar vloeren van hout? Dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres, want wij leveren de mooiste houten vloeren in Assen. Ons assortiment is alles behalve standaard, waardoor je altijd een ruime keuze hebt als je interesse hebt in houten vloeren in Assen. Je heb de keuze uit meerdere kleuren, maar ook uit verschillende bewerkingen. Hierdoor ontstaat er een veelzijdige collectie houten vloeren die in Assen geleverd kunnen worden.

Maatwerk houten vloeren in Assen laten leveren

Ons assortiment is breed, maar het kan altijd zijn dat je hierin net niet de vloer kunt vinden die je zoekt voor jouw woning. Dit is bij ons geen probleem. Wij streven ernaar om altijd de juiste houten vloeren in Assen te leveren, ook wanneer de betreffende vloeren niet terug te vinden zijn in ons assortiment. Dit betekent dat wij in dat geval maatwerk houten vloeren in Assen kunnen leveren. Wij maken deze volledig zelf, waardoor wij optimaal kunnen uitgaan van jouw wensen en eisen voor je nieuwe houten vloeren voor in Assen. Zo bieden wij je altijd een vloer die aan al je verwachtingen voldoet.

Gerookte witte vloer € 48.95 per m² incl BTW

Details gerookte eiken vloer

  • Wit gerookte vloer: geschaafd
  • 15 jaar fabrieksgarantie
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Lengte van de planken: +/-2000mm-2500mm, 10% kortere delen
  • Europees Eiken
  • 2 a 3 weken levertijd
  • Artikelnummer: 4638

Omschrijving wit gerookte eiken vloer

Door de behandelingen heeft deze wit gerookte vloer een unieke en warme uitstraling. Hout in zijn pure vorm. Door het roken worden de planken van de vloer donkerder van kleur en ontstaan er tussen de planken kleurverschillen. Dit zorgt voor een mooi levendig karakter. Deze eiken vloer is ook geschaafd, door het schaven is de nerfstructuur van het hout duidelijk zichtbaar. 

De sortering van deze vloer is rustiek, dit betekent dat de vloer vrij veel noesten bevat. 
Ook verkrijgbaar in andere lengtes en diktes. Vraag ons gerust naar de verschillende mogelijkheden. 

Showroom Dutzfloors
Wil je deze houten vloer in het echt zien? Breng dan een bezoek aan de showroom van Dutzfloors in Heerenveen, slechts een 45 minuten rijden vanaf Assen.

Onze showroom

Onze website biedt je inspiratie voor de houten vloeren die wij in Assen kunnen leveren, maar onze showroom doet dit natuurlijk ook. Je kunt ons altijd een bezoekje brengen wanneer je dat wilt. Kan je niet binnen onze openingstijden? Dan kan je buiten onze openingstijden op afspraak langskomen. Wij zorgen er dan voor dat we aanwezig zijn en ruim de tijd voor je hebben. 

Informatie aanvragen