Meer informatie
Custom made
Jou wens in onze opdracht.
15 jaar garantie
We gebruiken de hoogste kwaliteit materialen.
Eigen productie
100% Nederlands fabrikaat zonder tussenhandelaren.
Wereldwijde levering

Houten vloeren Assen

Wil jij je woning in Assen laten voorzien van nieuwe vloeren en gaat de voorkeur hierbij uit naar vloeren van hout? Dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres, want wij leveren de mooiste houten vloeren in Assen. Ons assortiment is alles behalve standaard, waardoor je altijd een ruime keuze hebt als je interesse hebt in houten vloeren in Assen. Je heb de keuze uit meerdere kleuren, maar ook uit verschillende bewerkingen. Hierdoor ontstaat er een veelzijdige collectie houten vloeren die in Assen geleverd kunnen worden.

Maatwerk houten vloeren in Assen laten leveren

Ons assortiment is breed, maar het kan altijd zijn dat je hierin net niet de vloer kunt vinden die je zoekt voor jouw woning. Dit is bij ons geen probleem. Wij streven ernaar om altijd de juiste houten vloeren in Assen te leveren, ook wanneer de betreffende vloeren niet terug te vinden zijn in ons assortiment. Dit betekent dat wij in dat geval maatwerk houten vloeren in Assen kunnen leveren. Wij maken deze volledig zelf, waardoor wij optimaal kunnen uitgaan van jouw wensen en eisen voor je nieuwe houten vloeren voor in Assen. Zo bieden wij je altijd een vloer die aan al je verwachtingen voldoet.

Gerookte eiken vloer € 55,00 per m² incl BTW

Eigenschappen

 • Geschaafde en gerookte vloer
 • 15 jaar fabrieksgarantie
 • Geschikt voor vloerverwarming
 • Lengte: +/- 2000 - 2500mm, 10% kortere delen
 • Europees Eiken
 • 2 a 3 weken levertijd
 • Artikelnummer: H166

Hoge kwaliteit Europees eiken vloer

Deze houten vloer is geschaafd en gerookt. De combinatie van deze twee bewerkingen zorgen voor een uniek karakter. Door het schaven is de nerfstructuur duidelijk zichtbaar en het roken zorgt ervoor dat de vloer donkerder van kleur is geworden en er tussen de planken kleurverschillen ontstaan. Het schaven zorgt ervoor dat de nerfstructuur van de planken open is, hierdoor trekt de kleur olie meer in de planken. Deze geschaafde en gerookte vloer kan perfect in combinatie metvloerverwarming en is in verschillende diktesverkrijgbaar. Kom gerust eens vanuit Assen naar onze showroom in Friesland. Binnen 50 minuten ben je al bij ons. 

Waarom een Dutzfloors

 • Europees eiken
 • Eerlijk hout
 • 15 jaar garantie
 • Open wanneer het jou uitkomt

 

Onze showroom

Onze website biedt je inspiratie voor de houten vloeren die wij in Assen kunnen leveren, maar onze showroom doet dit natuurlijk ook. Je kunt ons altijd een bezoekje brengen wanneer je dat wilt. Kan je niet binnen onze openingstijden? Dan kan je buiten onze openingstijden op afspraak langskomen. Wij zorgen er dan voor dat we aanwezig zijn en ruim de tijd voor je hebben. 

Informatie aanvragen