Meer informatie
Custom made
Jou wens in onze opdracht.
15 jaar garantie
We gebruiken de hoogste kwaliteit materialen.
Eigen productie
100% Nederlands fabrikaat zonder tussenhandelaren.
Wereldwijde levering

Als jij nieuwe houten vloeren in Appelscha wilt, dan stel je hier vanzelfsprekend eisen aan. Zo verwacht je een uitstekende kwaliteit, een lange levensduur en toch ook een mooie prijs van de houten vloeren voor in Appelscha. Dit is een combinatie van factoren die je lang niet overal vindt, maar wel bij ons. Wij staan garant voor de lange levensduur en de hoogwaardige kwaliteit van al onze houten vloeren die in Appelscha kunnen worden geleverd, terwijl je toch ook altijd de zekerheid hebt dat je bij ons een nette en vriendelijke prijs betaalt. Kortom, wij bieden je een prijs-kwaliteitverhouding in jouw voordeel.

Verouderde eiken vloer € 82,50 per m² incl BTW

Eigenschappen verouderde eiken vloer

  • Verouderde eiken vloer: Geborstelde grijze houten vloer
  • 15 jaar fabrieksgarantie
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Toplaag: 4mm
  • Dikte: 16mm (12+4)
  • Lengte: +/- 2000-2500mm, 10% kortere delen
  • Europees Eiken
  • 2 a 3 weken levertijd
  • Artikelnummer: H102

Verouderde en geborstelde houten vloer

Deze stoere eiken vloer heeft diverse behandelingen gehad, namelijk: verouderd, geborsteld en gebeitst. Deze eiken vloer is afgewerkt met een grijze kleur olie. Het verouderen heeft ervoor dat de vloer zit met butsen en deuken. Een verouderde houten vloer wordt ook wel een kasteelvloer genoemd. Deze vloer is ook geborsteld, door het borstelen wordt de nerftekening van het hout goed zichtbaar. Kom gerust eens langs in onze showroom in Heerenveen. Vanaf Assen ben je binnen 45 minuten bij ons. 

Vloerverwarming en houten vloeren in Appelscha

Heb je al vloerverwarming en wil je vervolgens houten vloeren in Appelscha hebben? Veel mensen denken dat dit niet mogelijk is, omdat hout nu eenmaal een brandbaar materiaal is. Dit is natuurlijk zeker het geval, maar dit betekent niet dat er gevaar ontstaat. Wel moet er rekening worden gehouden met enkele factoren, zoals bijvoorbeeld ook de dikte van de houten vloeren in Appelscha. Vloeren die te dik zijn zorgen voor rendementsverlies namelijk. Als je een keuze maakt uit ons assortiment houten vloeren voor in Appelscha, dan kan je deze prima combineren met vloerverwarming. Als je dit zelf niet durft te leggen, dan staan onze vakbekwame parketteurs tegen een scherp tarief voor je klaar.

Onderhoud

Het is altijd belangrijk om zaken te onderhouden als je er zo lang mogelijk van wilt genieten. Dit geldt natuurlijk ook voor je houten vloeren in Appelscha. Wij vertellen je graag over wat jij zelf thuis kunt doen op het gebied van onderhoud om je vloeren zo lang mogelijk hoogwaardig en mooi te houden. 

Informatie aanvragen