Meer informatie
Custom made
Jou wens in onze opdracht.
15 jaar garantie
We gebruiken de hoogste kwaliteit materialen.
Eigen productie
100% Nederlands fabrikaat zonder tussenhandelaren.
Wereldwijde levering

Ben jij al tijden op zoek naar een mooie houten vloer voor je woning in Borger, maar heb je deze nog steeds niet kunnen vinden? Dan heb je waarschijnlijk nog geen kennis gemaakt met ons assortiment. Wij kunnen je namelijk altijd de houten vloer in Borger bieden die jij wilt. Het is namelijk zo dat wij je gemakkelijk en voordelig een maatwerk houten vloer kunnen aanbieden als ons assortiment niet precies dat biedt wat jij zoekt. Hierdoor kunnen wij je altijd de garantie bieden dat wij je de houten vloer in Borger kunnen leveren die aan al je verwachtingen voldoet.

Naturel houten vloer € 38.95 per m² incl BTW

Eigenschappen naturel vloer

  • Naturel houten vloer
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Europees eiken
  • 15 jaar garantie
  • Lengte van de planken: +/-2000mm-2400mm, 10% kortere delen
  • 2 a 3 weken levertijd.
  • Artikelnummer: 5428

Rustieke naturel houten vloer

Prachtige rustieke naturel houten vloer die warmte en gezelligheid geeft aan je woonomgeving. In een rustieke vloer mogen alle formaten noesten zitten. Dit zorgt voor een levendig karakater. Deze vloer is ook geschaafd hierdoor is de nerftekening van het hout duidelijk zichtbaar. De combinatie tussen geschaafd en rustiek zorgt voor een mooi effect. De werking van deze vloer is geminimaliseerd en kan perfect in combinatie met vloerverwarming. 

Wij maken alle houten vloeren speciaal op maat
Deze naturel houten vloer is ook verkrijgbaar in andere sorteringen. Mocht je dus minder noesten in je vloer willen dan is dit ook mogelijk. Deze naturel vloer is ook verkrijgbaar in de breedte: 20,22 en 26cm. Wij maken alle vloeren Custom Made. Wij geven graag advies over welke houten vloer het beste past bij je woning in Assen. 

De prijs en de kwaliteit van een houten vloer in Borger

Over de prijs en de kwaliteit van je nieuwe houten vloer in Borger kunnen we eigenlijk heel kort zijn. Je mag bij ons rekenen op een hoogwaardige en duurzame kwaliteit en de prijzen liggen altijd aantrekkelijk laag. Natuurlijk vereist dit wel wat uitleg, want voor een hoge kwaliteit moet je toch vaak een hoge prijs betalen. Hoe zit dit nu? Wij leggen het je graag uit. Iedere houten vloer die in Borger wordt geleverd is afkomstig uit onze eigen werkplaats, waar wij het hele productieproces compleet in eigen beheer uitvoeren. Wij maken geen gebruik van tussenpersonen die wij moeten betalen, waardoor we de kosten laag kunnen houden. Tijdens het proces hebben wij de voortdurende controle over de kwaliteit van iedere houten vloer die in Borger wordt geleverd. Zo doen wij dat dus.

Bezoek ons

Wij hebben een mooie showroom in Heerenveen. Hier kan je altijd terecht wanneer je interesse hebt in een nieuwe houten vloer in Borger. Kom ons assortiment bekijken of kom de mogelijkheden tot maatwerk vrijblijvend bespreken. Wij kijken uit naar je komst.

Informatie aanvragen