Meer informatie
Custom made
Jou wens in onze opdracht.
15 jaar garantie
We gebruiken de hoogste kwaliteit materialen.
Eigen productie
100% Nederlands fabrikaat zonder tussenhandelaren.
Wereldwijde levering

Ben jij al tijden op zoek naar een mooie houten vloer voor je woning in Borger, maar heb je deze nog steeds niet kunnen vinden? Dan heb je waarschijnlijk nog geen kennis gemaakt met ons assortiment. Wij kunnen je namelijk altijd de houten vloer in Borger bieden die jij wilt. Het is namelijk zo dat wij je gemakkelijk en voordelig een maatwerk houten vloer kunnen aanbieden als ons assortiment niet precies dat biedt wat jij zoekt. Hierdoor kunnen wij je altijd de garantie bieden dat wij je de houten vloer in Borger kunnen leveren die aan al je verwachtingen voldoet.

De prijs en de kwaliteit van een houten vloer in Borger

Over de prijs en de kwaliteit van je nieuwe houten vloer in Borger kunnen we eigenlijk heel kort zijn. Je mag bij ons rekenen op een hoogwaardige en duurzame kwaliteit en de prijzen liggen altijd aantrekkelijk laag. Natuurlijk vereist dit wel wat uitleg, want voor een hoge kwaliteit moet je toch vaak een hoge prijs betalen. Hoe zit dit nu? Wij leggen het je graag uit. Iedere houten vloer die in Borger wordt geleverd is afkomstig uit onze eigen werkplaats, waar wij het hele productieproces compleet in eigen beheer uitvoeren. Wij maken geen gebruik van tussenpersonen die wij moeten betalen, waardoor we de kosten laag kunnen houden. Tijdens het proces hebben wij de voortdurende controle over de kwaliteit van iedere houten vloer die in Borger wordt geleverd. Zo doen wij dat dus.

Bezoek ons

Wij hebben een mooie showroom in Heerenveen. Hier kan je altijd terecht wanneer je interesse hebt in een nieuwe houten vloer in Borger. Kom ons assortiment bekijken of kom de mogelijkheden tot maatwerk vrijblijvend bespreken. Wij kijken uit naar je komst.

Referenties

Referentie Fam. vd Weg uit Eernewoude

referenties dutzfloors

Wij zijn erg blij met onze nieuw houten vloer van Dutzfloors. De vloer ligt er prachtig in. Jullie hebben ons goed geholpen en jullie service is geweldig…

Bekijk onze referenties >>