Meer informatie
Custom made
Jou wens in onze opdracht.
15 jaar garantie
We gebruiken de hoogste kwaliteit materialen.
Eigen productie
100% Nederlands fabrikaat zonder tussenhandelaren.
Wereldwijde levering

Als jij nieuwe vloeren in je woning of je kantoorruimte wilt, dan zijn onze eiken vloeren voor in Smilde een uitstekende keuze. Wij bieden je namelijk de beste garanties op onze vloeren van eikenhout. Zo voorzien wij de eiken vloeren voor in Smilde van een protectie laag waar je vijftien jaar garantie op krijgt en kunnen wij altijd vloeren realiseren die aan al je wensen en eisen voldoen. Wij bieden je namelijk niet alleen de keuze uit een breed assortiment eiken vloeren voor in Smilde, maar wij kunnen je ook uitstekend van dienst zijn met custom made vloeren. Ook ons maatwerk is altijd aantrekkelijk geprijsd.

Hoogwaardige eiken vloeren in Smilde

Zoals gezegd voorzien wij de eiken vloeren die in Smilde worden geleverd al van een hoogwaardige toplaag. De vloeren zelf worden gemaakt van eerlijk en duurzaam eikenhout met uitstekende kenmerken. Je hebt dus alles in huis voor een lange levensduur. Het is wel goed om zelf ook onderhoud te voeren aan de eiken vloeren in Smilde, zodat je de vloeren jarenlang mooi en goed kan houden. Dit onderhoud hoeft zeker niet wekelijks. Wij raden je aan om de eiken vloeren in Smilde eens per jaar te voorzien van onderhoudsolie. Hiermee biedt je al het nodige onderhoud aan je vloeren voor een optimale levensduur.

Advies en informatie

Wij bieden je natuurlijk graag meer informatie en advies over alle eiken vloeren die in Smilde kunnen worden geleverd. Je kunt vrijblijvend contact met ons opnemen, maar je bent ook altijd welkom in onze showroom. Deze is te vinden in Heerenveen. Je kunt hier ook buiten de openingstijden terecht wanneer dit je beter uitkomt. In dat geval vragen we je wel om eventjes een afspraak voor je bezoek te maken.

Referenties

Referentie Fam. vd Weg uit Eernewoude

referenties dutzfloors

Wij zijn erg blij met onze nieuw houten vloer van Dutzfloors. De vloer ligt er prachtig in. Jullie hebben ons goed geholpen en jullie service is geweldig…

Bekijk onze referenties >>