Meer informatie
Custom made
Jou wens in onze opdracht.
15 jaar garantie
We gebruiken de hoogste kwaliteit materialen.
Eigen productie
100% Nederlands fabrikaat zonder tussenhandelaren.
Wereldwijde levering

Wil jij eiken vloeren in Gieten leggen, of laten leggen, en absoluut zeker zijn dat je voorlopig jarenlang niet meer hoeft te denken aan een nieuwe vloer? Dan kies je natuurlijk voor onze eiken vloeren voor in Gieten. Wij maken onze vloeren van eerlijk, duurzaam en kwalitatief hoogwaardig hout waarvan de lange levensduur zeker een garantie is. Voor extra kwaliteit voorzien wij de eiken vloeren voor in Gieten ook nog van een olielaag. Dit gebeurt machinaal, zodat het goed wordt verdeeld en er een sterke laag ontstaat die bescherming biedt aan de vloer. Wij geven je hier vijftien jaar garantie op.

Diverse soorten eiken vloeren in Gieten

Wij kunnen natuurlijk de meest uiteenlopende soorten, maten en sferen eiken vloeren in Gieten leveren. Wij geven een mooie kleur aan onze vloeren door kleurolie te gebruiken, geen lak, en geven de vloeren een unieke uitstraling door het hout te bewerken in onze werkplaats. Hierdoor ontstaat en veel verschillende eiken vloeren die in Gieten kunnen worden geleverd. Wij kunnen het hout borstelen, bezagen, walsen, antiek beitsen en schuren, branden, trommelen en bijvoorbeeld roken. Hierdoor krijgt het hout een specifieke uitstraling, zoals bijvoorbeeld ook verouderd als je dit wilt. Je weet dan ook altijd zeker dat de houten vloeren die in Gieten worden geleverd volledig zijn gemaakt in onze werkplaats.

Grijze houten vloer € 50,50 per m² incl BTW

Eigenschappen houten vloer

  • Licht grijze houten vloer
  • 15 jaar fabriek garantie
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Lengte: +/- 2400mm, 10% kortere delen
  • Europees Eiken
  • 2 a 3 weken levertijd
  • Artikelnummer: V025

Geborstelde grijze houten vloer

Deze moderne landelijke grijze houten vloer is geborsteld. Door het borstelen wordt de nerfstructuur van het hout duidelijk zichtbaar. Hierdoor trekt de olie meer in de planken. Dit zorgt voor een uniek effect. Deze grijze houten vloer heeft een toplaag van massief eiken en de onderlaag bestaat uit 7 lagen watervaste berkenmultiplex. Hierdoor is de werking geminimaliseerd en kan deze vloer perfect in combinatie met vloerverwarming. 

Bezoeken van onze showroom:
Onze showroom is gevestigd in Heerenveen, slechts 45 minuten vanaf Assen. Wij zijn iedere vrijdag en zaterdag geopend. De overige dagen zijn wij geopend op afpsraak. 

 

Een offerte

Het is natuurlijk logisch dat je wilt weten wat het je gaat kosten als je eiken vloeren in Gieten wilt. Je kunt hiervoor een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen. Gebruik de online rekenmodule om een berekening te maken en vraag op basis hiervan eenvoudig een offerte aan. De offerte verplicht je uiteraard tot niets.

Informatie aanvragen