Meer informatie
Custom made
Jou wens in onze opdracht.
15 jaar garantie
We gebruiken de hoogste kwaliteit materialen.
Eigen productie
100% Nederlands fabrikaat zonder tussenhandelaren.
Wereldwijde levering

Wil jij eiken vloeren in Gieten leggen, of laten leggen, en absoluut zeker zijn dat je voorlopig jarenlang niet meer hoeft te denken aan een nieuwe vloer? Dan kies je natuurlijk voor onze eiken vloeren voor in Gieten. Wij maken onze vloeren van eerlijk, duurzaam en kwalitatief hoogwaardig hout waarvan de lange levensduur zeker een garantie is. Voor extra kwaliteit voorzien wij de eiken vloeren voor in Gieten ook nog van een olielaag. Dit gebeurt machinaal, zodat het goed wordt verdeeld en er een sterke laag ontstaat die bescherming biedt aan de vloer. Wij geven je hier vijftien jaar garantie op.

Diverse soorten eiken vloeren in Gieten

Wij kunnen natuurlijk de meest uiteenlopende soorten, maten en sferen eiken vloeren in Gieten leveren. Wij geven een mooie kleur aan onze vloeren door kleurolie te gebruiken, geen lak, en geven de vloeren een unieke uitstraling door het hout te bewerken in onze werkplaats. Hierdoor ontstaat en veel verschillende eiken vloeren die in Gieten kunnen worden geleverd. Wij kunnen het hout borstelen, bezagen, walsen, antiek beitsen en schuren, branden, trommelen en bijvoorbeeld roken. Hierdoor krijgt het hout een specifieke uitstraling, zoals bijvoorbeeld ook verouderd als je dit wilt. Je weet dan ook altijd zeker dat de houten vloeren die in Gieten worden geleverd volledig zijn gemaakt in onze werkplaats.

Een offerte

Het is natuurlijk logisch dat je wilt weten wat het je gaat kosten als je eiken vloeren in Gieten wilt. Je kunt hiervoor een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen. Gebruik de online rekenmodule om een berekening te maken en vraag op basis hiervan eenvoudig een offerte aan. De offerte verplicht je uiteraard tot niets.

Referenties

Referentie Fam. Kuijpens uit Zuidlaren

referenties dutzfloors

In augustus 2014 is onze nieuwe houten vloer gelegd. We zijn super enthousiast over het resultaat! Hedwig en Joop Jan hebben echt ontzettend hun best gedaan om ons aan onze droomvloer te helpen…

Bekijk onze referenties >>