Meer informatie
Custom made
Jou wens in onze opdracht.
15 jaar garantie
We gebruiken de hoogste kwaliteit materialen.
Eigen productie
100% Nederlands fabrikaat zonder tussenhandelaren.
Wereldwijde levering

Wij leveren eerlijke eiken vloeren in Assen, in de meest uiteenlopende sferen, formaten, kleuren en stijlen. Wanneer jij interesse hebt in het realiseren van mooie eiken vloeren in Assen, dan kunnen wij je altijd uitstekend van dienst zijn. Onze collectie vloeren van eikenhout is zeer breed, waardoor je er meer dan voldoende inspiratie vindt. Als je hierin geen vloer kunt vinden die echt optimaal bij je past, dan kunnen wij je maatwerk eiken vloeren in Assen bieden, waarbij wij een vloer maken die wel voor de volle 100% bij je past.

Het leggen van de eiken vloeren in Assen

Wij maken de eiken vloeren voor in Assen zelf, in onze eigen werkplaats, waar wij goede aandacht besteden aan het realiseren van een hoge kwaliteit. Dit betekent ook dat wij rekening houden met de volgende stap, het leggen van de eiken vloeren in Assen. Dit moet makkelijk gaan en moet goed uitgevoerd kunnen worden door onze klanten zelf. Hiervoor voorzien wij de vloerdelen van een perfecte mes- en groefverbinding. Je kunt er dus voor kiezen om de vloeren zelf te leggen. Je moet wel een beetje handig zijn, maar je hebt er zeker geen speciaal talent voor nodig. Wil je de klus uitbesteden aan een professional? Dan verzorgen wij dit ook voor je natuurlijk. In dat geval kan je de eiken vloeren in Assen laten leggen door onze ervaren parketteurs.

Scherpe prijs

Je betaalt bij ons altijd een scherpe prijs, zowel voor de eikenhouten vloeren zelf als voor het eventuele leggen van de eiken vloeren in Assen. Natuurlijk stellen wij graag een vrijblijvende offerte voor je op wanneer je hier interesse in hebt. Indien gewenst kan je deze direct online aanvragen. 

Referenties

Referentie Fam. Looijveld uit Bussum

referenties dutzfloors

De vloer is gelegd in september 2014. Deze vloer ligt er super in. Wij zijn tevreden met onze mooie visgraat duoplank. De visgraat duoplank is vakkundig gelegd door de parketteer…

Bekijk onze referenties >>