Meer informatie
Custom made
Jou wens in onze opdracht.
15 jaar garantie
We gebruiken de hoogste kwaliteit materialen.
Eigen productie
100% Nederlands fabrikaat zonder tussenhandelaren.
Wereldwijde levering

Bewerking mogelijkheden houten vloeren

Onze klanten hebben graag iets te kiezen. En wij maken graag zo veel mogelijk gebruik van alle opties die er zijn voor houten vloeren om een houten vloerdeel goed naar je hand te zetten. Die combinatie zorgt er voor dat je bij ons uit tal van verschillende bewerkingen kunt kiezen om een mooie houten vloer een uniek effect te geven. Bij Dutzfloors kun je onder meer de vloer laten roken, borstelen of bezagen. Ook het verouderen van de vloer is een populair alternatief. Het eindresultaat is een vloer die er uitziet alsof hij al 10 jaar in gebruik is, maar die ondertussen spiksplinternieuw is.

Roken, bezagen en trommelen van houten vloeren

Echte vaktermen. Maar een gerookte vloer is direct een unieke vloer: door het effect van de ammoniak op het hout, ontstaat een goed zichtbare nerfstructuur. Het hout komt echt tot zijn recht en daarmee zie je direct verschil met andere vloeren. Een dergelijke vloer is daarmee altijd uniek. Hetzelfde geldt voor een bezaagde vloer of een vloer die we hebben verouderd door middel van trommelen. In onze showroom kan je veel inspiratie opdoen en kunnen wij je een gedegen advies geven over de verschillende opties voor het bewerken van vloeren.

Referenties

Referentie Fam. vd Weg uit Eernewoude

referenties dutzfloors

Wij zijn erg blij met onze nieuw houten vloer van Dutzfloors. De vloer ligt er prachtig in. Jullie hebben ons goed geholpen en jullie service is geweldig…

Bekijk onze referenties >>